עוגיות אמסטרדם
תיאור
מתכון קל לעוגיות אמסטרדם טעימות וממכרות ללא מיקסר וללא צורך בפרלינים, אתם חייבים להכין אותן בהול!
מצרכים לכ-16-18 עוגיות
הוראות
-
שלב 1
תוסיפו לקערה את המצרכים הכתובים למעלה. תחתכו את החמאה לפני לקוביות ותשאירו אותה בחוץ שתהפוך לחמאה רכה. ערבבו הכל עם הידיים (כמובן שאפשר במיקסר) עד שיתקבל גוש חום כהה בצק עוגיות כהה. כסו וקרר במקרר כ-40 דקות.
-
שלב 2
תוציאו מהמקרר קחו חתיכה ותשקלו 50 גרם. צרו צורת כדור,תעשו בו גומה קטנה ותכניסו לבפנים 2 קוביות שוקולד לבן, סגרו טוב ותעבירו לתבנית מרופדת בנייר אפייה.
-
שלב 3
תכניסו לתנור שחיממם מראש כ-10 דקות לפני על 170 מעלות טורבו לכ-8-10 דקות בלבד. תוציאו את העוגיות בזהירות ותנו להן להצטנן. אפשר גם לאכול כשהן קצת חמות ורכות, תהנו!
הערות
אם חסרה לכם אבקת סודה לשתייה לא נורא אפשר יהיה להכין גם בלי. אפשר לאחסן את העוגיות בקופסה אטומה במקרר מספר ימים ולחמם כל פעם לפני קצת במיקרוגל.
הכנתי ויצא מדהים!!!!!!
איזה כיף. תהנו!