עוגיות קראמבל קוקיז 9 טעמים
תיאור
מתכון לעוגיות קראמבל קוקיז 9 טעמים שאסור לכם לפספס! אוראו, בייגלה מלוח, סוכריות צבעוניות, פררו רושה ועוד, המתכון שכבש את אמריקה הגיע לכאן!
מצרכים ל-9 עוגיות גדולות
תוספות
הוראות
-
שלב 1
למעבד מזון נוסיף חמאה, סוכר חום, סוכר לבן, אבקת אפייה, ביצים, קורנפלור, קמח , מלח ומחית וניל ונלוש עד לקבלת בצק עוגיות אחיד ורך.
-
שלב 2
ניקח כל פעם כף וחצי בצק וניצור עיגולי בצק . כל עיגול ניתן למלא בתוספת לבחירתכם. רעיונות לתוספות שניתן לשים בתוך כל כדור בצק:
- ניקח כל פעם כף וחצי בצק וניצור עיגולי בצק . כל עיגול ניתן למלא בתוספת לבחירתכם. רעיונות לתוספות שניתן לשים בתוך כל כדור בצק:
- מעט מחית פיסטוק, צ'אנקים של פיסטוקים וקוביית שוקולד פיסטוק/שוקולד לבן.
- סוכריות M&M בטעם שאוהבים.
- ממרח קרמל מלוח וקוביית שוקולד בלונדי.
- ממרח שוקולד קינדר ואצבע שוקולד קינדר.
- פררו רושה כתוש.
- ממרח לוטוס ועוגיית לוטוס מפוררת.
- 2 עוגיות אוראו כתושות.
- כדורי שוקולד קטנים של קליק חום לבן.
- 2 כפות סוכריות צבעוניות – סוכיות ששמים על עוגות השוקולד.
- ניקח כל פעם כף וחצי בצק וניצור עיגולי בצק . כל עיגול ניתן למלא בתוספת לבחירתכם. רעיונות לתוספות שניתן לשים בתוך כל כדור בצק:
-
שלב 3
ניקח תבנית עם נייר אפייה ולאחר הכנת כל עיגולי הבצק נכניס כל כדור בנפרד לרינג נירוסטה או לכלי אחר מותאם ונשטח מעט. חשוב לשמור על מרווח בין הכדורים. את התבנית נכניס לתנור שחומם מראש על 180 מעלות מצב טורבו לכ-10-11 דקות.
כאשר העוגיות יוצאות חמות לא לגעת בהן. לתת להן להתקרר שלא יתפרקו! לא לאפות יתר על המידה שלא יהיו קשות. -
שלב 4
לאחר מכן נוציא את התבנית ונחכה שהעוגיות יצטננו לגמרי בטמפרטורת החדר.
-
שלב 5
ניתן להוסיף תוספות שונות על העוגיות לאחר שהצטננו.
-
שלב 6 - רעיונות לתוספות
גנאש שוקולד חום/לבן – שוקולד מומס עם מעט שמנת מתוקה – כמובן ניתן לפורר מלמעלה עוגיות/ שוקולד/ אגוזים ותוספות שונות.
ממרח קרמל מלוח עם בייגלה וקצת מלח.
ממרח לוטוס עם עוגיות לוטוס מפוררות.
ריבות ופירות שונים.
הערות
אפשר להכניס את העוגיות לרינג נירוסטה או ל"צלחות" קטנות כאלו מנייר אפייה. אפשר להקטין את גודל העוגיות אם תרצו וכמובן שאפשר לשחק עם התוספות
מתכון הצגה תודה רבה