פרגיות ופלפלים אדומים בקרם קוקוס וקארי

פרגיות ופלפלים אדום בקרם קוקוס וקארי
זמן הכנה 25 דקות זמן בישול 70 דקות זמן מנוחה 5 דקות זמן כללי 1 שעות 40 דקות
כמות מנות: 4

מצרכים לכ-4 סועדים

הוראות

סרטון
כבוי פעיל
  1. שלב 1

    חממו שמן זית או שמן קוקוס בסיר סוטאז' רחב, חתכו בצל לגדול גדול לקוביות וקרמלו אותו טוב טוב ביחד עם הסוכר עד שיזהיב. תוסיפו את רצועות הפלפל האדום החתוכות וטגנו עוד כמה דקות.

  2. שלב 2

    תזיזו הצידה בסיר את הבצל והפלפל ותצרבו את קוביות הפרגיות, תנו להן השחמה יפה. אח"כ תוסיפו 4 שיני שום חתוכות לפרוסות דקיקות, תוסיפו תיבול: תבלין קארי צהוב, גריל עוף וצ'ילי חריף גרוס, מלח פלפל תנו ערבוב טוב.

  3. שלב 3

    תוסיפו לסיר קרם קוקוס, לאותה פחית שימורים של קרם הקוקוס תוסיפו חצי כוס מים תוסיפו לסיר, ערבבו טוב טוב, תטעמו ואם צריך תקנו תיבול, סגרו מכסה ובשלו כשעה עד שכל הטעמים הופכים לעמוקים וחדים יותר. בסיום כבו אש ותגישו על אורז לבן עם בצל ירוק קצוץ ושומשום שחור לבן, תהנו!

הערות

מי שלא אוהב חריף בכלל שיוותר על הצ'ילי החריף!

מילות מפתח: פרגיות ופלפלים אדומים בקרם קוקוס וקארי

השאירו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *