תיאור
פשטידת תירס וגבינות ללא גלוטן מופחתת שומן דיאטטית ומפוצצת בחלבון! מושלם לארוחת הבוקר, לבראנץ' או לארוחת הערב לצד סלט ירקות מפנק.
פשטידת תירס וגבינות ללא גלוטן
מצרכים לתבנית 20X20
הוראות
סרטון
כבוי
פעיל
-
שלב 1
חממו תנור ל-180 מעלות חום עליון תחתון (לא טורבו!)
-
שלב 2
ערבבו את כל המרכיבים הרשומים למעלה בקערה ואל תוסיפו מלח כיוון שהגבינות מלוחות, אם בא לכם תוכלו להוסיף אולי חצי כפית מלח.
אפשר לשחק קצת עם הגבינות ולהוסיף זיתים אם בא לכם -
שלב 3
העבירו לתבנית 20X20 מרופדת בנייר אפייה שטחו יפה ותכניסו לאמצע תנור שחומם מראש ל-180 מעלות חום עליון תחתון (לא טורבו) לכ-40-45 דקות עוד עד שמזהיב יפה מלמעלה, תוציאו תנו לפשטידה להתקרר ותאכלו, תהנו!